Bedriftsfotograf i Finnmark

Bedriftsfotograf i Kautokeino


Kalde vintre, midnattssol, nordlys, mørketid. Vanvittig rå og nydelig natur.

Et folk som jobber på, uansett vær.

Det er tungt når nordavinden blåser gjennom alle klær og termostaten viser 20 blå. Og så er det fantastisk å se sola reise over horisonten igjen etter en lang periode med mørke.

Vi vet kor vi bor. Og vi elske det.

Folk kjøper av folk, og folk vil bli bedre kjent med DEG. Vis hvem du er og hva din bedrift står for med profesjonelle bilder som representerer deg. Gjort av en finnmarking som forstår Finnmark, og forstår deg.

Vær synlig


Potensialet i markedsføring på sosiale medier er enormt, og nå er det din tur til å bli sett. Få profesjonelle, stemningsfulle og autentiske bilder som kan brukes i forskjellige sammenhenger. Vis frem din unike bedrift og selg mer.

Vær synlig


Potensialet i markedsføring på sosiale medier er enormt, og nå er det din tur til å bli sett. Få profesjonelle, stemningsfulle og autentiske bilder som kan brukes i forskjellige sammenhenger. Vis frem din unike bedrift og selg mer

«Jeg har brukt Johtti Productions ved flere anledninger – både til vinterfotografering og sommerfotografering. Fotografen har en enestående evne til å fange hele fargespekteret hvor lyset treffer både naturlig og flatterende. I tillegg får hun deg både til å føle og se komfortabel ut. Trenger ingen tidligere erfaring foran kameraet, for fotografen hjelper til med positurer slik at det hele blir en lek.

Fotografen klarer også å fange dynamikken i en gruppefotografering i sine bilder. Bildene fikk jeg presentert raskt og på en ryddig måte via egen nettside. Kommer til å bruke flere ganger, både som bedriftsfotograf og privat. Anbefales!«
Elle Martine

dette kan du få


Bilder til sosiale medier/nettside

Profesjonelle bilder i høy kvalitet på sosiale medier skiller seg ut og får mer oppmerksomhet som øker sjansene for mer salg.

Ansattbilder

Få tatt bilder som viser hvem DU er og hva du jobber med. Ansattbilder trenger ikke å være i et hvitt studio, jeg fotograferer deg gjerne in-action på arbeidsstedet ditt.

Videoproduksjon

Video er det nye nå, og det er så utrolig mye man kan gjøre via video! Jeg kan hjelpe deg med behind-the-scenes, reklamefilm eller andre videoproduksjoner.

Eventfotografering

Planlegger dere et event eller en konferanse? Husk å book fotograf til å dokumentere hendelsene. Bildene er perfekte til å dele på sosiale medier og i rapporter, samt reklamemateriell til fremtidige eventer.

Regissør og koreograf Elle Sofe Sara portrettert med hennes samiske kofte i Kautokeino.
Samisk fotograf Anne Katja Gaup kledd i tradisjonell, samisk pesk med tilbehør.

Johtti

«å være på vandring eller i utvikling

Bedriftsfotograf i finnmark

Ánne Kátjá Gaup

Reindriftssamisk fotograf og filmskaper fra Kautokeino i Finnmark. Er bedriften din i byen, til sjøs eller på vidda, spiller ingen rolle – er det én ting vi her oppe i nord er vant til, er det avstander.  
Som fotograf og reindriftssame er jeg ofte på tur med bilen min, og mine vanlige ruter går som regel mellom Kautokeino, Karasjok, Alta, Smørfjord, Nordreisa og Skjervøy. Litt overalt og rundt omkring!

I tillegg til det fotofaglige er jeg godt kjent med (les: født inn i) samisk og nordnorsk kultur så du slipper å bruke tid på å forklare meg dine grunnverdier og kultur.

Profesjonelle bilder kan brukes til så mangt: sosiale medier, markedsføring, presentasjoner, visittkort, brosjyrer, rapporter, dokumentering og mye mer. Det er en investering du faktisk trenger til din bedrift!

Johtti productions

så enkelt er det

først

finner vi ut hvilke bilder er det som får drømmekunden din til å ville kjøpe dine tjenester

deretter

planlegger vi sammen og fotograferer slik at du får et variert galleri

du oppnår

tillit ved å ha profesjonelle bilder som viser at du er en ekspert i ditt felt

«Vi har ved flere anledninger brukt Ánne Kátjá som bedriftsfotograf, og er svært fornøyde med samarbeidet. Både prosessen før og etter fotograferingen har vært veldig profesjonelt, og i tillegg er bildene av høy kvalitet. Ánne Kátjá er faglig dyktig og har evnen til å få alle til å føle seg komfortable foran kamera. Anbefales på det sterkeste!«
Ronja Christine Oskal
Sámi University of Applied Sciences
HAR BLANT ANNET JOBBET MED

Vanlige spørsmål

Ja! Du får et utvalg av de beste bildene via et webgalleri og der velger du bildene du vil kjøpe. 

Absolutt. Vi planlegger fotograferingen sammen slik at bildene dine vil gjenspeile din bedrift og vise hvem du er og hva du står for.

Ja, jeg har utstyr til å fotografere både inne og ute. Vi finner ut sammen hvor det egner seg best til å fotografere slik at bildene dine blir fantastiske og vil få kundene dine til å kjøpe dine produkter og tjenester!

Selvfølgelig. Du kan selv finne andre til å være på bildene og du får tilsendt en klesguide som forteller hvilke klær og farger vil passe best til fotograferingen.

Du får se bildene i et webgalleri etter 14 arbeidsdager, og da velger du hvilke bilder du vil kjøpe. Jeg hjelper deg gjerne med utvelgelsen.

Bildene du kjøper har du rett til å bruke i ubegrenset tid dersom noe annet ikke avtales. Men det er lønnsomt å fornye bildene etter en stund slik at kundene dine ser at bedriften din er up to date. 

«The Samiway har brukt Johtti Productions til selskapets sosiale kanaler og andre anledninger gjennom flere år. Det er fantastisk å kunne bruke en bedriftsfotograf og en grafisk designer som i tillegg til den faglige foto- og mediekunnskapen, også har samisk og reindriftsamisk kunnskap. At fotografen og designeren har kunnskap om samisk kultur, språk, identitet, klær, om arbeid med rein, om reinmerker og selv vet mye om det å være samisk og andre forhold ved det samiske, gir en trygghet og gjør alt mye lettere for oss. Johtti Productions har et stødig blikk og et stort engasjement og evne til å skape kvalitetsbilder fra et samisk perspektiv. Vi er meget fornøyde! Anbefales varmt!«
Inger Ellen og Nils Peder

ta vare på tradisjonene og detaljene