PORTRETTFOTOGRAF I KAUTOKEINO

Portrettfotograf for deg som vil ta vare på øyeblikkene for generasjonene som kommer

Portrettfotograf i Kautokeino og Karasjok

Livet fylles konstant med øyeblikk og hendelser og det tar aldri en pause. Ved å booke fotograf er du sikker på å få foreviget øyeblikkene som er viktige for deg. Jeg blar titt og ofte gjennom våre fotoalbum fra da jeg var baby og fotoalbum med bilder av mine foreldre og familie – og det er så koselig!


Om du er som de aller fleste jeg fotograferer, tenker du på forhånd at du ikke er fotogen og at du ikke er vant til å stå foran et kamera. Jeg vet det virker skummelt å skulle dra på fotografering, og derfor har jeg gjort det enkelt for deg.

Ved å velge meg som fotograf får du veiledning både før og under fotografering slik at du ikke trenger å tenke på hvordan du skal stå, se og posere.

Slik fungerer det: 


Du får tilsendt tips og idéer til fotograferingen din på forhånd. 

  • Under fotograferingen får du vite blant annet hvor du skal se og hvor hendene skal være. Ingen er født modeller! 
  • Du blir overrasket over at det ikke er så skummelt likevel! 
  • Etter fotograferingen får du et utvalg av de beste bildene og du velger selv hvilke bilder du ønsker å beholde.

“Ánne Kátjá er en behagelig og dyktig fotograf som får fram både person og omgivelser på en fantastisk måte. Vi var så heldig å få henne til å fotografere vår konfirmant på vår hjemplass, noe som gjør bildene ekstra spesielle for oss. Hun er allerede bestilt til vår neste konfirmant.”
Vigdis
Arnøya

Johtti

«å være på vandring eller i utvikling

FOTOGRAF I FINNMARK OG TROMS

Ánne Kátjá Gaup

Jeg heter Ánne Kátjá og du finner meg ofte kjørende med bilen min mellom Kautokeino, Karasjok, Alta og Nordreisa, gjerne med en god kopp kaffe i hånda og musikk på full guffe (og ja, jeg synger høyt i bilen 😉

Som nybakt mor har bilder blitt enda viktigere for meg, og jeg fotograferer mitt lille hjertegull mye slik at vi har masse minner å se tilbake på!

For meg er tradisjoner og familiehistorie veldig viktig, og jeg elsker å bla gjennom gamle fotoalbum av min familie.

Fotografering er en investering du vil sette stor pris på i etterkant.

Og enda bedre: dine etterkommere vil elske at du faktisk satte av tid til å forevige livets øyeblikk.

Johtti productions

Portrettfotograf for deg som setter pris på

tradisjon

Du er opptatt av familietradisjoner og liker å sette et eget preg på de.

varige minner

Du ser verdien av å bruke bilder som minner som varer i generasjoner.

estetikk

Du liker lyse, harmoniske og naturlige bilder.

Priser

Fotografering koster 1500 NOK som betales ved booking. Denne dekker planlegging og gjennomføring av fotograferingen du ønsker.

Etter fotograferingen velger du om du vil kjøpe digitale filer, fotoalbum eller veggbilder. Vi ser på bildene sammen og finner ut hva som passer deg best. Kjøper du album eller veggbilde, får du de samme bildene digitalt – helt gratis. Det vil si, hvis du kjøper et fotoalbum med 20 bilder, får du de alle bildene i albumet levert digitalt i web-størrelse som er perfekt for deling på sosiale medier og små print opp til A4 størrelse.

Bildeprodukter du kan velge blant

01.

Printet fotoalbum

Et nydelig, håndlaget fotoalbum 15x15cm med 20 sider med bilder fra fotograferingen. De samme bildene får du digitalt i webstørrelse som er perfekte til sosiale medier eller mindre trykk! Albumet kan gjøres større og du kan velge omslaget selv slik at det passer perfekt i hjemmet ditt. Albumet kan oppgraderes til større album og flere sider.

Fra 6500 NOK – mest for pengene!

02.

Digitale bildefiler

Digitale filer som lastes ned på datamaskinen din.  

5 bilder: 3900 NOK 
10 bilder: 6500 NOK
20 bilder: 10900 NOK

Flere filer kan kjøpes mot tillegg.

03.

Veggbilde

Hva er vel bedre enn å henge opp favorittbildene dine på veggen? Bildet blir montert på stødig treplate med oppheng, og du velger kantfargen selv.

Velg mellom ulike materialer og størrelser slik at bildene passer hjemme hos deg. Du kan velge størrelse selv, og her er de mest populære størrelsene:

70x100cm – 10.000,-

50×70 cm – 8.000,-

40×60 cm – 6.000,-

30×40 cm – 4.000,-

20×25 cm – 3.000,-

så enkelt er det å booke fotograf

ta kontakt

Fyll ut kontaktskjemaet og fortell hva slags fotografering du vil ha og dato.

vi planlegger

Du får forslag på nydelige locations, antrekk du kan ha på og hvordan du kan forberede deg til fotograferingen.

fotografering

Under fotograferingen får du veiledning til hvordan du skal stå, hvor du skal se og hva du skal gjøre. Nå er det bare å møte opp, senke skuldrene og ha det gøy!

ta vare på minnene

Bildene er dine for evig og du kan velge om du vil ha bildene digitalt på datamaskinen, i et fysisk fotoalbum eller på veggen – eller alt sammen! 

«Ánne Kátjá er en flink fotograf til å anbefales på det varmeste! Konfirmanten er selv fornøyd og syntes fotograferingen var morsom! Og vi er så fornøyd med bildene!«
Inga Marita
Kautokeino

Vanlige spørsmål

Du får all praktisk informasjon fra meg i god tid før fotograferingen med litt tips og triks, utover det trenger du ikke å forberede deg noe særlig. Underveis i fotograferingen blir du veiledet av meg slik at du ikke trenger å tenke på poseringer selv.

Det er opp til deg selv. Jeg ville anbefalt å kjøpe et album med bildene, for da får du de samme bildene digitalt i tillegg uten ekstra kostnad!

Ønsker du å kjøpe digitale bilder for å selv printe de ut, kan jeg ikke garantere for at fargene, kontrast og kvalitet blir riktig og jeg står ikke ansvarlig for produkter som du selv bestiller av tredjepart. 

Ja! Du får et utvalg av de beste bildene via et webgalleri og der kan du velge bildene du vil kjøpe. 

Du får tilsendt faktura via mail som du betaler. Pris for alle tjenester og bildeprodukter kan kostnadsfritt deles opp i 3 eller 6 måneder – uten gebyrer eller avgifter!

Vi vet hvor vi bor… Selv om været kanskje ikke blir akkurat som du ønska deg, kan jeg forsikre deg om at det ikke vil spille en rolle for bildene eller fotograferingen! Kanskje vi må ha med noen ekstra paraply eller finne alternative steder for fotografering. Jeg er godt vant til å fotografere i all slags vær og har alltid noen smarte løsninger på lur hvis det trengs. 

Du får et utvalg av de beste bildene innen 14 arbeidsdager, og da kan du velge hvilke bilder du vil kjøpe.

Dersom du blir syk rett før fotograferingen sier du ifra så fort som mulig og vi kan avtale en ny dato for fotograferingen. 

HER KAN DU HA SETT MINE BILDER OG FILM

sett i

ta vare på tradisjonene og detaljene