BRYLLUPSFOTOGRAF I ALTA, FINNMARK OG NORD-TROMS

bryllupsfotograf for dere som verdsetter tradisjoner

og vil lage deres egen vri på dem

Bryllupsfotograf i Alta

For dere som gifter dere i Finnmark og Troms og ønsker fokus på detaljer og naturlig stil, omringet av de viktigste i livet deres: hverandre, familie og venner.


Det er via bildene dere kan se tilbake på bryllupsdagen med, og ved å booke en bryllupsfotograf blir hele historien fortalt gjennom nydelige og ektefølte bilder som gjenspeiler den fantastiske bryllupsdagen deres og de dere er.

Minner som varer.


Å booke bryllupsfotograf er en investering som gir glede både til deg og din elskede, deres familie og venner, og til og med de generasjoner som kommer etter deg. Hvor morsomt og spesielt er det ikke å se gjennom bryllupsbildene til oldeforeldrene dine? Hos meg får dere et nydelig, printet fotoalbum så dere kan ha bildene lett tilgjengelig.

“Veldig flink fotograf! Ikke bare flink med kamera, men så behagelig som menneske at man blir avslappet og naturlig som objekt. Ánne Kátjá får fram naturlige smil istedenfor anstengte fotoglis.”
Inga og Mathias
Fotograf Anne Katja Gaup sitter på bakken og holder opp kamera.

Johtti

«å være på vandring eller i utvikling

Bryllupsfotograf i Alta

Ánne Kátjá Gaup

Jeg heter Ánne Kátjá og du finner meg ofte kjørende med bilen min mellom Kautokeino, Alta og Nordreisa, gjerne med en god kopp kaffe i hånda og musikk på full guffe (og ja, jeg synger høyt i bilen 😉

For meg er tradisjoner og familiehistorie veldig viktig, og jeg er så takknemlig og ydmyk for å ta del i og fotografere et av livets største hendelser: bryllup.

Hos meg får du alt du trenger: nydelige bilder full av minnerike øyeblikk, hjelp til å holde bryllupsdagen din on-track, og hvis noen tårer plutselig dukker opp – så får du lommetørkle også (trust me, det skjer oftere enn du tror)!   

Johtti productions

Bryllupsfotograf for dere som setter pris på

tradisjon

Dere liker tradisjonelle bryllup med en vri .

varige minner

Dere ser verdien av å bruke bilder som minner som varer i generasjoner.

estetikk

Dere liker lyse og naturlige bilder.

velg mellom ulike bryllupspakker:

Heldag deluxe


Fra dere går i gang med påkledning og sminke på morgenen fram til alle er på dansegulvet og vel så det. Her får dere ALLE øyeblikkene foreviget – fra morgen til kveld:
pris fra: 51.000,-
 • 12 timer fotografering slik at viktige øyeblikk fra påkledning til dansing blir dekket.
 • 50 sneakpeaks innen 48 timer slik at dere kan dele bilder med hele gjengen!
 • Stort, håndlaget fotoalbum i 25×25 cm som sender deg rett tilbake til bryllupsdagen – om og om igjen.
 • Veggbilde i størrelse 40×60 cm sånn at favorittbildet deres får sin fortjente plass i stua!
 • Bildene fra bryllupsdagen digitalt i web-størrelse som er perfekte til å dele på sosiale medier og til takkekort
 • BONUS! Forlovelsesfotografering i forkant av bryllupet. Bildene kan brukes fritt til feks. invitasjonskort eller i en personlig gjestebok som dere bestiller hos meg. I tillegg er det er en super øving å stå foran kamera! 

Heldag


Fotografering fra påkledning til starten av bryllupsfesten – inkludert nydelige portrettbilder av dere to i vakre omgivelser.
Pris fra:  37.000,-
 • 8 timer fotografering fra påkledning til starten av bryllupsfesten så dere får bilder fra det meste.
 • 30 sneakpeaks innen 72 timer slik at dere kan dele bilder med hele gjengen!
 • Håndlaget fotoalbum i 20×20 cm som sender deg rett tilbake til bryllupsdagen – om og om igjen!
 • Bildene fra bryllupsdagen digitalt i web-størrelse som er perfekte til å dele på sosiale medier og til takkekort
 • BONUS! Forlovelsesfotografering i forkant av bryllupet. Bildene kan brukes fritt til feks. invitasjonskort eller i en personlig gjestebok som dere bestiller hos meg. I tillegg er det er en super øving for dere å stå foran kamera! 


Vielse + portrett


For deg som ønsker å få vielsen og brudebildene fotografert. Dette inkluderer:
Pris fra: 29.000,-
 • 4 timer fotografering og dere kan velge om dere vil fotografere brudebildene før eller etter vielsen.
 • Håndlaget fotoalbum i 20×20 cm som sender deg rett tilbake til bryllupsdagen – om og om igjen!
 • Bildene fra bryllupsdagen digitalt i web-størrelse som er perfekte til å dele på sosiale medier og til takkekort
 • BONUS! Forlovelsesfotografering i forkant av bryllupet. Bildene kan brukes fritt til feks. invitasjonskort eller i en personlig gjestebok som dere bestiller hos meg. I tillegg er det er en super øving for dere å stå foran kamera! 
så enkelt er det å booke bryllupsfotograf

ta kontakt

Fyll ut kontaktskjema og fortell hvem dere er, når dere skal gifte dere og litt om hva dere ser for dere. 

vi planlegger

Er datoen deres ledig og vi er en god match, går vi i gang med planlegging av bryllupet. Dere får tilgang til gode tips og innspill hele veien. 

nyt dagen

Nyt bryllupsdagen med senkede skuldre og ta inn alle inntrykk og øyeblikk! 

ta vare på minnene

Dere får alle minnene i form av nydelige bilder foreviget i et bryllupsalbum slik at dere kan gjenoppleve dagen om og om igjen. 

Brudepar kysser i solnedgang på et fjell.
«Flinkeste fotografen! Behagelig, snill, vennlig og veldig enkel – akkurat det man trenger på bryllupsdagen. Bildene er klare og fine!»
Julie og Kenneth
Alta

Vanlige spørsmål

Dere får tilsendt faktura via mail. Pris for alle tjenester og bildeprodukter kan deles opp i månedsbetalinger – uten gebyrer eller avgifter!

Vi vet hvor vi bor… Selv om været kanskje ikke blir akkurat som dere ønska, kan jeg forsikre dere om at det ikke vil spille en rolle for bildene eller fotograferingen! Kanskje vi må ha med noen ekstra paraply eller finne alternative steder for fotografering. Jeg er godt vant til å fotografere i all slags vær og har alltid noen smarte løsninger på lur hvis det trengs. 

Etter bryllupsdagen får dere en håndfull bilder etter tre dager som dere kan dele med familie og venner! Resten av bryllupsgalleriet får dere etter 8 uker og da får dere også et forslag til albumdesign.

Det skal utrolig mye til før jeg i det hele tatt vurderer å ikke møte opp. Jeg har aldri måttet finne en annen som kan jobbe for meg (bank i bordet!), men dersom det skjer kjenner jeg mange fotografer og vi er alltid klare til å stille opp for hverandre.

Datoer blir ofte booket 1 til 1,5 år i forkant. Det lureste er å ta kontakt så fort dere har valgt dato for å være sikker på at datoen deres er ledig.

Ja! Inkludert i alle bryllupspakkene er det et nydelig, håndlaget fotoalbum på 20×20 cm med 10 dobbeltsider (20 sider). Alle bildene i albumet får dere også digitalt i deres eget webgalleri. De digitale bildene er i web-størrelse som ikke tar stor plass i kamerarullen eller datamaskinen, og de bildene kan trykkes i opp til A4-størrelse (20×30 cm).

Absolutt – albumet kan oppgraderes på mange måter! Dere kan få et større album med valgfritt omslag og tekst på omslaget, og dere kan få opp til 55 dobbeltsider for å få plass til hele bryllupshistorien.

Ja! Dere kan kjøpe veggbilder i ulike størrelser og dere kan få veggbilder med eller uten rammer.

Er bryllupet nærme Kautokeino, Alta eller Nordreisa så jeg kan sove hjemme, er det ingen reiseutgifter. Ved reise utover 200 km som medfører overnatting er det fast tillegg på 4.000,- NOK.

HER KAN DU HA SETT MINE BILDER OG FILM

sett i

Logo NRK Sapmi
Logo for Daiddadallu artist collective i Kautokeino.
Logo God morgen Norge
Logo for Norges Fotografforbund
Logo Walt Disney Animation Studios
Altaposten logo

ta vare på tradisjonene og detaljene