forlovet foto johtti productions 47

Forlovelsesfotografering rett utenfor Tromsø

Hva er vel bedre enn kvalitetstid med din kjære? Å kombinere kvalitetstid med koselig, avslappa og morsom fotografering av dere to! I alle mine bryllupspakker får dere forlovelsesfotografering i gave.

Hva er egentlig en forlovelsesfotografering?

Forlovelsesfotografering eller kjærestefotografering er en avslappa og koselig fotografering fra tiden du og din partner er i nå, før dere blir gift. Det er en kjempefin måte å bli bedre kjent fotografen deres, som tross alt skal henge etter dere i timesvis på deres store dag. Og det er en fin øving før bryllupet!

Det betyr at du og din partner kan kjenne på hvordan det er å stå foran kamera som gjør at dere er mer forberedt og avslappa på selve bryllupsdagen.

Fotografering på Kvaløya utenfor Tromsø

Anneli og Peder er fra Nordreisa men bor og jobber i Tromsø. De er forlovet og jeg fikk fotografere kjempekoselige forlovelsesbilder av de. Vi dro et stykke utenfor byen og kjørte til Kvaløya som er en nydelig øy med fantastisk fin natur. Etter en ti minutters gåtur opp en liten topp, fant vi oss godt til rette og starta fotograferingen.

forlovet foto johtti productions 18

De hadde ikke vært hos fotograf sammen før, og var naturlig nok litt nervøse og spente. Underveis gjennom fotograferingen fikk de enkle oppgaver som å gå mens de holder hender, gi hverandre en god klem, holde rundt hverandre og så videre. Det ble mer som en koselig tur-date enn en fotografering! Og det er da de fine og ekte øyeblikkene oppstår, som viser den ekte kjærligheten mellom deg og din kjære. Det er rett og slett enkelt å være på fotografering hos meg!

+ Les mer om hvordan det er å være på fotografering hos meg her.

Hva kan bildene brukes til?

Bildene du får kan brukes i gjestebok som kan kjøpes hos meg, på invitasjonskort til bryllupet eller for eksempel som pynt på gavebordet. Og så er det kjempekoselig å ha kjærestebilder.

Før fotograferingen går vi gjennom hva dere kan ha på dere av klær, og sammen finne ut av hvilken vibe vi går for. Da får dere bilder som viser hvem dere er. Og har dere hund eller andre kjæledyr, ta den gjerne med!

forlovet foto johtti productions 33

Lignende poster