3 tips til deg som er kommende brud

Bryllupsdagen din nærmer seg og du har jobbet mye for å spikre de siste detaljene. Her får du tre tips fra meg som er bryllupsfotograf som gjør bryllupsdagen din enda bedre:

Gjør basesminken før fotografen ankommer

Mens du drikker morgenkaffen, bruk noen minutter på å gjøre hudsminken din. På den måten vil du umiddelbart føle deg freshere og mer våken etter kanskje ikke den beste nattesøvnen, og du vil like bildene dine fra påkledningen enda bedre. Trust me on this!

+ Her kan du lese mer om å ha fotograf fra morgenen av.

Krøll håret kvelden før

Dersom du selv skal ordne håret ditt eller forloveren din, gjør bryllupsmorgenen enklere ved å krølle håret ditt kvelden før. Da har du allerede krøller på håret og mer hold slik at frisyren holder seg enda bedre gjennom bryllupsdagen. Og husk varmebeskyttende spray før du bruker varme på håret!

Og du? Etter frisyren er lagt på bryllupsdagen, spray på en shine-spray på håret eller ta på litt hårolje for en ekstra shiny og frisk frisyre.


Sist, men ikke minst: Nyt bryllupsdagen din!

Du har så mange hjelpere rundt deg, la de ta hånd om bryllupsdagen slik at du kan senke skuldrene og virkelig ta inn alle øyeblikkene. Det er i dag det skjer, og dagen kommer ikke tilbake – så nyt det hele!

+ Trykk her for flere tips!

Lignende poster