Les dette FØR du booker bryllupsfotograf!

Du skal gifte deg og er i gang med planlegging av den store dagen. Å booke en bryllupsfotograf til å forevige dagen er en investering og derfor er det lurt å gjøre litt research før du reserverer en fotograf. Under får du en liste over ting du bør tenke på i søket om fotograf:

1. Stil på bildene

Tenk gjennom hvilke type bilder DU syns er fint. Er det lyse og romantiske, eller heller du mer mot mørke og dramatiske bilder? Ser du etter oppstilte poseringer, eller øyeblikksbilder i en mer naturlig setting?

Liker du dokumentariske bilder, eller mer iscenesatte bilder? Dette er kjempeviktig å tenke på først. Selv om en fotograf er kjempeflink og profesjonell, vil du ikke elske bildene fullt ut dersom stilen ikke passer deg.

Så, steg 1: Gå ut fra stilen du liker og start med å lete etter fotografen som gjør nettopp det du liker.

2. Erfaring

Bryllupsdagen din skjer bare én gang, og fotografen har én sjanse på å forevige dagen på best mulig måte. En erfaren fotograf har fotografert mange bryllup før og er forberedt på alle hendelser, vet hvor hen burde stå for å få de beste bildene og kan bli en stor ressurs for deg ved planlegging av bryllupsdagen.

Erfaring, utstyr og pris henger ofte sammen. Er fotografen erfaren, blir prisen deretter. Og man får gjerne det man betaler for. Det er en stor investering å booke en profesjonell bryllupsfotograf, men til gjengjeld har du bryllupsdagen din foreviget til evig tid, som gir glede til deg og generasjoner etter deg.

Hvor morsomt er det ikke å se gjennom bildene til oldeforeldrene dine? Bilder blir så utrolig dyrebare.

+ Bli bedre kjent med meg her.

3. Personlighet og kjemi

Fotografen skal være tett på dere gjennom hele deres bryllupsdag, så det lønner å bli litt kjent med fotografen på forkant. Tenk på hva dere er komfortable med: skal fotografen være mest i bakgrunnen eller skal hen ta regi på noen tidspunkt?

Det er viktig å ha god kjemi med fotografen og derfor bør dere få snakket med fotografen over en kaffe eller på telefonen før dere booker.

+ Send meg en melding her!

Lignende poster